APTEEKKI KIVIHAKANykyaikainen, valoisa ja tilava apteekkimme sijaitsee Vaasan Kivihaassa, ABC:n kanssa samassa rakennuksessa, osoitteessa Kiilletie 2.


Kuulumme Avainapteekit -ketjuun, mikä mahdollistaa loistavat kuukausittaiset tarjoukset ja apteekkikohtaisen bonuskertymän kanta-asiakkaillemme. Kanta-asiakkaaksemme voit liittyä tästä linkistä. Valitse apteekkilistauksesta Apteekki Kivihaka, niin saamme hakemuksesi.


Valikoimastamme löydät perinteisten apteekkituotteiden lisäksi kattavan kosmetiikkavalikoiman, tuoteneuvonnan kera! Henkilökuntamme on koulutettu kosmetiikkaneuvontaan ja päivitämme tietämystämme tuotteista jatkuvasti. Apteekistamme löytyy myös SKY-kosmetologi.


Apteekkimme ulkopuolelta löydät noutoautomaatin. Vaasan seudulla asuessasi voit näppärästi tilata verkkokaupan tuotteet noutoautomaattiin ja hakea ne sinulle sopivaan aikaan ABC:n aukioloaikojen puitteissa.


Lääkkejätteitä varten löydät kassan vierestä lääkejätteiden palautuspisteen. Erottelethan neulat ja ruiskut erilliseen astiaan. Jodi ja elohopeatuotteet tulee antaa henkilökunnallemme.


Aukioloaikamme ovat;MA-PE 9-19

LA 10-16

SU 12-16


Itsenäisyyspäivä 06.12. klo 12-16

Apteekkia koskevat sähköpostit apteekki.kivihaka@apteekit.net