Orionin keräilykampanja 1.9.-30.9.2020

Orionin keräilykampanja on alkanut! Ostamalla kerralla 60€ arvosta Orionin lääkkeettömiä itsehoitotuotteita, saat Marimekon kassin (arvo 29€)!

Orionin tuotteista löydät runsaan valikoiman Multivita -vitamiinivalmisteita, joista löytyy niin monivitamiineja, C-vitamiinia, B-ryhmän vitamiineja, omega-3 valmisteita, magnesiumia sekä monipuolisestoi raskaana olevien ja lasten vitamiineja. Orionin vitamiinivalikoimasta löydät myös Posivil Fluzinc -sinkkivalmisteet, suositun Devisol D-vitamiinin ja Beko Stong B-vitamiinit.

Muita Orionin itsehoitotuotteita ovat Sebamed -tuotesarja johon kuuluu pesunesteet, käsi- ja jalkavoide, akneihon hoitotuotteet sekä hilseilevän päänahan shampoo. Perusvoiteista löytyy sekä kevyempi Humektan, keskirasvinen Aqualan L, sekä hoitavampia voiteita kuten Carbalan. Silmien kostutusta kaipaaville apua löytyä Bevita Eye -sarjasta, josta löytyy sekä extrakosteuttava silmätippa, että tavallinen versio. Bevita Eye tarjoaa tukihoitoon mm. silmäpyyhkeitä ja piilolinssinestettä.

Favora -kosmetiikkasarjasta löydät monipuoliset tuotteet herkällekkin iholle. Sarjasta löytyy myös tehokkaat anti-age päivä- ja yövoide sekä seerumi ja silmänympärysvoide.

Uutuutena Femisan emättimen kuivuudesta ja kutinasta kärsiville. Muita Orionin itsehoitotuotteita ovat esimerkiksi melatoniinivalmisteet, joista löytyy sekä suussa hajoava, että tavallinen nieltävä tabletti, Bevitamed afta ja täinkarkotus tuotteet.