Nykyaikainen, valoisa ja tilava apteekkimme sijaitsee Vaasan Kivihaassa, ABC:n kanssa samassa rakennuksessa, osoitteessa Kiilletie 2.
Kuulumme Avainapteekit -ketjuun, mikä mahdollistaa loistavat kuukausittaiset tarjoukset ja apteekkikohtaisen bonuskertymän kanta-asiakkaillemme. Kanta-asiakkaaksemme voit liittyä tästä linkistä. Valitse apteekkilistauksesta Apteekki Kivihaka, niin saamme hakemuksesi.

Valikoimastamme löydät perinteisten apteekkituotteiden lisäksi kattavan kosmetiikkavalikoiman, tuoteneuvonnan kera! Henkilökuntamme on koulutettu kosmetiikkaneuvontaan ja päivitämme tietämystämme tuotteista jatkuvasti. Apteekistamme löytyy myös SKY-kosmetologi.

Apteekkimme ulkopuolelta löydät noutoautomaatin. Vaasan seudulla asuessasi voit näppärästi tilata verkkokaupan tuotteet noutoautomaattiin ja hakea ne sinulle sopivaan aikaan ABC:n aukioloaikojen puitteissa.
Lääkkejätteitä varten löydät kassan vierestä lääkejätteiden palautuspisteen. Erottelethan neulat ja ruiskut erilliseen astiaan. Jodi ja elohopeatuotteet tulee antaa henkilökunnallemme.

APTEEKIN PALVELUT

Apteekissamme mahdollisuus SKY-kosmetologin tekemiin hoitoihin!

Hoitolassamma käytössä BTB13 -tuotesarja, mistä löytyy sopivia tuotteita jokaiselle ihotyypille. 

APTEEKIN PALVELUT

Inhalaatiohoidon tarkistus

Haluatko keskustella rauhassa inhaloitavien lääkkeiden oikeasta käytöstä? Apteekistamme löydät inhalaatiolääkkeiden asiantuntija, ja voit varata ajan tarkistuspalveluun.

APTEEKIN PALVELUT

Lääkehoidon kokonaisarviointi

Lääkehoidon kokonaisarviointi (LHKA) on lääkärin työn tueksi suunniteltu laaja palvelu.

Lue lisää tästä

Käyntiosoite:
Kiilletie 2
65300 Vaasa

Katso sijainti kartalta
Avoinna:
ma-pe: 9-19
la: 10-16
Soita 063212775
Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi