Optixcare Eye Lube Plus 20 g

Optixcare on kosteuttava ja pitkävaikutteinen silmägeeli, joka on suunniteltu nimenomaan eläinten silmien kosteuttamiseen. Sopii koiralle, kissalle ja hevoselle. Optixcaren ainutlaatuinen karbomeerigeelin ja hyaluronihapon yhdistelmä pitää silmän kosteana pitkään. Optixcare on helppo annostella eläinten silmään.
Paketstorlek:
20 g
Marknadsförare:
Vetcare Oy
24,90 €
Optixcare Eye Lube + Hyaluron sisältää hyaluronia ja karbomeerigeelin. Hyaluroni sitoo vettä ja karbomeeri hidastaa sen poistumista. Karbomeeri tekee geelistä viskoosin, jolloin se pysyy silmän pinnassa pidempään ja helpottaa geelin annostelua. Geeli muuttuu juoksevammaksi silmässä joutuessaan kosketuksiin kyyneleritteen suolojen kanssa. Kohde-eläinlajit: koira, kissa ja hevonen.
Leviää nopeasti silmän pintaan ja suojaa sarveis- ja sidekalvoa
Pitää silmän pitkään kosteana
Tarttuu silmän pintaan ja lievittää kuivuuden aiheuttamaa epämukavaa tunnetta
Suojaa ja kosteuttaa silmiä myös anestesian aikana
Kuiviin silmiin: 1-2 tippaa molempiin silmiin 2-3 kertaa päivässä tai eläinlääkärin antamien ohjeiden mukaan.
Anestesian yhteydessä: 1-2 tippaa molempiin silmiin sarveiskalvon pinnalle tai sidekalvopussiin.
Steriili vesi, sorbitoli, karbomeeri, hyaluroni 0,4%, natriumhydroksidi.
Säilytysaineet: dinatrium EDTA ja setrimidi.
Vain eläimille. Jos valmiste ärsyttää eläimen silmiä, lopeta käyttö ja ota yhteyttä eläinlääkäriin. Geeli on steriiliä siihen asti kunnes korkki avataan ensimmäisen kerran. Tuubin ja sen sisällön kontaminoitumisen estämiseksi vältä koskemasta tuubin kärjellä silmää tai muutakaan pintaa. Sulje korkki huolella käytön jälkeen.
Rumstemperatur (+15C - +25C)

20 g